Handelsbetingelser

Betaling
eventyrslik.dk A/S modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Mastercard, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Alle priser på hjemmesiden er inklusiv moms og drikkevarer inklusiv pant. Beløbet er angivet i enten Danske kroner (DKK) eller Svenske kroner (SEK) afhængig af dit valg af land. eventyrslik.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende. eventyrslik.dk’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Levering
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage og eventyrslik.dk leverer til alle lande inden for EU og EØS. Ved leverancer uden for Danmark skal der påregnes længere leveringstid. 

Eventyrslik.dk afsender varer med følgende: Afhentning, GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop, Danske Fragt samt andre kendte leverandører af gods og pakker.
Fragtomkostningen fremgår altid tydeligt ved check-ud inden endelig accept af ordren.
Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.
Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Hvis en vare efter udsending bliver og sendt retur til eventyrslik.dk’s lager, vil du blive kontaktet mht. at lave en aftale om ny udsending og fragtbetaling. Hvis ordre udsendt til pakkeshops, bliver returneret efter 14 dages, vil fødevarer blive anset som brugt eller forringet i værdi, og eventyrslik.dk forbeholder sig dermed rettigheden til at afvise refundering af disse varer.

Fortrydelsesret
Der gives ikke fortrydelsesret på varer købt i vores webshop da varen er af sådan art, at der i henhold til dansk lovgivning ikke kan eller bør ydes returret. Er der tale om et produkt som IKKE er en fødevarer er der naturligvis 14 dages fuld returret.

Læs mere på forbrugerombudsmandens hjemmeside.

Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til eventyrslik.dk at vurdere varens stand.

Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til eventyrslik.dk i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. 5 dage som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. eventyrslik A/S dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

eventyrslik.dk A/S
Nybrovej 97
2820 Gentofte
TLF: +45 89 87 82 05

Hvis du ved afhenting af din pakke kan konstatere at den er beskadiget vil vi bede dig om at afvise den. Hvis du kommer hjem og kan se at den er beskadiget vil vi bede dig om at tage billeder af:

  • Pakkens udvendige flader
  • Den samlede indvendige beskyttelse
  • Det skadede indhold
  • Man skal kunne se den påsatte label på et af billederne af emballagen
  • Behold fragt-kassen indtil du har modtaget svar fra os

For at kunne få refunderet din pakke er det et krav at du sender disse billeder.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.
Der tages højde for prisfejl, trykfejl eller varer der er udgået.
Alle førpriser er vejledende udsalgspriser fra vores leverandører.