Om os

Hos eventyrslik.dk har vi mere end 25 års erfaring i det nordiske marked for slik & sodavand. Vi har med vores mere end 850 aktive varenumre, slik, snacks og sodavand af enhver art. Hvis ikke vi har det på lager, så er det noget vi kan skaffe. Så skriv til os på support@eventyrslik.dk hvis der er noget du savner, men ikke kan finde i vores webshop.

Det skal både være nemt og hurtigt for dig som kunde at handle hos os. Vi pakker normalt samme dag vi får ordren, men hvis der er travlt eller ordren kommer sent på dagen, så pakker vi den dagen efter. Vi har gode aftaler med både pakke- og palle transport  transportører, så typisk at vores pakker fremme dagen efter vi har afsendt den.

Vi forsøger altid at være billigst på markedet. Vi har stort udvalg, hurtigt levering og lave priser. Derfor leverer vi også primært vores varer i hele kolli, således at vi kan holde prisen neden på produkterne. Det kommer dig til gode ligesom vi med den høje omsætnings hastighed kan sikre friske varer. Og vi ved at en Snickers lige fra fabrikken smager bedre end én der er tæt på at løbe på dato.

Du er altid velkommen til at smide os en anmeldelse på Google her 😀
Eller Trustpilot her

eventyrslik.dk A/S
Nybrovej 97
2820 Gentofte
support@eventyrslik.dk
Tlf: +45 8987 8205

CVR: 3971 2423

🇩🇰 Vi er en dansk virksomhed med lager og administration i Danmark. Vi afregner alle danske sukkerafgifter og følger alle retningslinjer for håndtering af fødevarer. Så du kan handle hos os med både god samvittighed og høj sikkerhed.